Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Een jablotron alarmsysteem beveiligt uw huis

U kunt uw huis op veel manieren beschermen. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van hoogwaardige scharnieren en sloten, het gebruik van veiligheidssloten, beveiligingsbeugels of het installeren van een jablotron alarmsysteem. Het is belangrijk dat u uw huis goed beschermd tegen indringers.

Bescherm uw huis

Om diefstal te voorkomen, kunt u het beste op de hoogte zijn van de manieren waarop wordt ingebroken om uw huis te beschermen. De meest bekende is het gebruik van een koevoet of schroevendraaier om kozijnen te breken. Een andere methode is een vlotte babbel bij de voordeur. U denkt dat u met een verkoper of verzekeraar spreekt. Wanneer u ze naar binnen laat kunnen ze precies zien welke route ze het best kunnen nemen en welke spullen ze allemaal kunnen stelen.

 

Een jablotron alarmsysteem

Het is aan te raden om een goed werkend alarmsysteem aan te schaffen om diefstal te voorkomen. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw gezin een veilig gevoel heeft wanneer ze in huis zijn. Daarbij zorgt het er ook voor dat mogelijke indringers afschrikken van beveiliging stickers aan uw voordeur. Door de camera en speaker in het jablotron alarmsysteem kunt u de indringer waarschuwen dat hij/zij gezien is en snel weg moet komen. Het is mogelijk om het systeem bij een alarmcentrale aan te sluiten zodat zij bij inbraak direct een waarschuwing krijgen.

https://comfocare.nl/oplossingen/slimme-beveiliging/jablotron

Gerelateerde artikelen

Badkamermeubelen met Italiaanse flair

Sectionaal poorten: info & advies over een sectionaal poort

Professionele slotenmaker