Mediahotspots
Image default
Vakantie

Slapen in een safaritent

Je hoeft geen ontdekkingsreiziger te zijn om te slapen in een safaritent. Je hoeft zelfs niet op safari te zijn om te slapen in een safaritent (hoewel dat wel heel gaaf is). Slapen in een safaritent is jarenlang een beetje een niche geweest, maar het laatste decennium is het uitgegroeid tot een normale vakantie accommodatie.

Slapen in een safaritent wordt gezien als de basic vorm van glamping (glamorous camping). Het mooie van deze vorm van vakantie vieren is dat je safaritent al helemaal voor je klaar staat. Ingericht en wel.

Voor de kampeerder én de verstokte hotelgast

Doordat je veelal op een (luxe) camping staat biedt de safaritent je de echte kampeerervaring. Dus lekker veel buitenlucht, gezellig barbecueën en leven in het ritme van de natuur. Maar doordat de safaritent is voorzien van echte bedden, meubilair, een eigen keuken en vaak zelfs privé sanitair heb je niet de nadelen van het kamperen. Door de inrichting is slapen in een safaritent ook geschikt voor de verstokte hotelgast. Toegegeven, het zal je misschien wat moeite kosten ze te overtuigen het een keer te proberen, maar je zult zien dat ze al na de eerste nacht overstag gaan.

Safaritenten op glampings.com

Kies je voor een safaritent van www.glampings.com dan kun je met een gerust hart op reis. Of je nu kiest voor een basic safaritent of voor een super-de-luxe safaricottage aan het water, je kunt er op rekenen dat wij elke accommodatie aan een gedetailleerde screening hebben onderworpen.

We checken niet alleen de kwaliteit van de safaritent waarin je gaat slapen, we inspecteren ook de camping om er zeker van te zijn dat de faciliteiten van goede kwaliteit zijn en dat de medewerkers snappen wat gastvrijheid is (en daar naar handelen).

Ondanks onze strenge criteria is het aanbod safaritenten enorm. Of je nu naar Italië wilt, of Spanje, of liever gewoon in Nederland blijft, je kunt altijd lekker slapen in een safaritent.