Mediahotspots
Image default
Auto

Private lease auto Citroën C1

Bij Autoleasecentrale kunt u niet alleen als ondernemer auto’s leasen voor uw onderneming. Wanneer u helemaal geen ondernemer bent, of om een andere reden een lease auto wilt afnemen zonder dat deze op de bedrijfsnaam komt te staan bieden wij u een aantrekkelijk alternatief. De aanschaf van een lease auto onder de voorwaarden van private lease. Neem bijvoorbeeld de Citroën C1. Al vanaf 235 euro per maand rijdt u deze lease auto zonder dat u een eigen bedrijf hoeft te hebben dat bij de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel geregistreerd staat.

Private lease auto Citroën

De C1 die u bij ons kunt leasen onder de voorwaarden van private lease is een klein en handelbaar autootje dat toch nog een stuk meer ruimte biedt dan u op het eerste gezicht denkt. Op het gebied van zuinigheid scoort dit model lease auto bijzonder goed. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! De 3-deurs uitvoering van de C1 die u bij ons kunt leasen wordt geleverd met een aantrekkelijk pakket aan extra’s. Denk hierbij aan pechhulp binnen Nederland en vervangend vervoer bij schade. Heeft u interesse in deze lease auto dan stellen wij graag een offerte voor u op.

Private lease als ZZP’er

Als ZZP’er is het mogelijk de lease auto op naam van uw onderneming te zetten. Het kan echter maar zo zijn dat u daar niet zo veel trek in hebt. Bijvoorbeeld omdat u niet te maken wilt krijgen met de beruchte bijtelling. Private lease is voor een ondernemer in een eenmanszaak dan ook een goed alternatief. De lease auto staat dan gewoon op uw eigen naam. gebruikt u de private lease auto ook zakelijk dan mag u alsnog de gereden zakelijke kilometers aftrekken bij de belasting. Op die manier biedt de private lease auto u alsnog een fiscaal voordeel

http://www.leaseautocentrale.nl