Mediahotspots
Image default
Gezondheid

Fysio Kampen 24/7 open

Vaak wordt er geklaagd dat super fysio Kampen niet 24/7 open is. Nu hebben zij eindelijk besloten dat fysio Kampen zich wel kan ontplooien tot nieuwe hoogtes. Het ontplooien begint met het openen van de deuren op nieuwe tijdstippen. Iedereen wil welk moment van de dag op bezoek gaan bij zijn of haar praktijk. Als het niet mogelijk is om dat te doen. Kan het zorgen voor vervelende zaken. Wij willen graag met het team aan de slag om te kijken of wij echt ieder moment van de dag welkom zijn met het samenwerken. Je hebt op meerdere dagen de gelegenheid om te komen. Zo kan jij dus jouw behandeling krijgen wanneer je dat wil.

24/7 open

Het is wel schrikken dat fysio Kampen heeft besloten om zo lang open te blijven. Wij als organisatie vinden het toch wel apart dat zij zo lang wakker blijven. Op den duur wordt het ook moeilijk om wakker te blijven. Je gaat vaker zien dat er mensen zijn die zich willen uitleven en overgaan tot nieuwe gewoontes. Er is een kans dat er op elke dag of gebeurtenis wel eens iets raars kan gebeuren. Je hebt ook jongens die willen dat ze gratis fysio Kampen kunnen bezoeken. Helaas moet ik constateren dat dat niet het geval is. Dit wordt moeilijk voor hen om te overleven.

Eerste met nieuwe tijden

Fysio Kampen is de eerste in de regio die heeft besloten met deze nieuwe tijden te komen. Het komt voor velen nog steeds als een verrassing dat deze tijden zo zijn aangenomen. Je zou verwachten dat mensen ook willen slapen maar gelukkige heeft fysio kampen gezien dat er meer werk mogelijk is om dit te ondersteunen. Kom daarom af en toe gezellig langs bij de praktijk. Je kan zelf meemaken hoe de behandeling is en dat je op elk tijdstip van de dag gewoon welkom bent.