Mediahotspots
Image default
Auto

Zonder zorgen een auto voor je bedrijf of onderneming

Ben je op zoek naar een of meerdere bedrijfswagens en ben je van plan deze te leasen? Dan kun je bijvoorbeeld een Citroen Berlingo leasen. Zakelijk leasen wordt door veel bedrijven gedaan en is een voordelige optie als je voor bepaalde tijd, doorgaans een paar jaar, een auto nodig hebt. Je kan bijvoorbeeld leasen via de werkgever (auto van de zaak), maar ook als ZZP’er of particulier heb je een brede keuze aan leaseauto’s met verschillende voorwaarden, voor- en nadelen. Als ondernemer of bedrijf is een Citroen Berlingo  leasen een goede optie als je een geschikte en veelzijdige bestelbus nodig hebt.

Beperk risico en kosten

Je wilt natuurlijk dat een leaseauto kan voldoen aan de zakelijke doeleinden, maar tegelijkertijd is het ook een visitekaartje van je bedrijf. De Citroen Berlingo  is degelijk, heeft een professionele uitstraling, hoge daklijn en goed geventileerde cabine. De laadruimte is goed toegankelijk en geschikt voor diverse soorten ladingen. Het is een praktisch en comfortabel model en deze auto leasen kan fiscaal aantrekkelijk zijn voor jouw bedrijf. Het groot onderhoud van de auto wordt bovendien verzorgd door de leasemaatschappij, net als eventueel vervangend vervoer, zodat je bij problemen aan de auto geen kostbare tijd en mobiliteit hoeft te verliezen. De kosten worden van te voren bepaald zodat je hier overzicht en zekerheid in hebt.

Kies de lease-vorm die bij jou past

Er zijn verschillende vormen van leasen, waarvan de Full operational lease de meest gebruikte is. Hierbij worden alle zorgen uit handen genomen en geregeld door de leasemaatschappij. Hoewel het vaste maandbedrag relatief hoog kan zijn, hoef je niet om te kijken naar kosten als rente, verzekering, administratie, wegenbelasting, onderhoud of vervangend vervoer. Laat je van te voren goed informeren wat het beste bij jouw situatie past en vraag offertes aan bij verschillende leasebedrijven. Let er bijvoorbeeld ook op dat populaire auto’s duurder zijn om te leasen en denk erover of je een nieuwe of tweedehands auto wilt leasen, wat een groot prijsverschil met zich mee kan brengen.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen