Mediahotspots
Image default
Onderwijs

Commercieel medewerker is er voor de klant

In de bedrijfswereld is commercieel werken een belangrijk punt. Zonder klanten heb je namelijk geen omzet en is je bedrijf gedoemd te eindigen. Om te voorkomen dat dit gebeurt is het nodig dat je een goede commercieel medewerker binnendienst in dienst hebt.

Wat doet een commercieel medewerker binnendienst?

Als je werkt als commercieel medewerker binnendienst ben je de schakel tussen je collega’s op kantoor en die in de buitendienst, de klanten en de leveranciers. Jij onderhoudt het contact tussen de mensen zodat alles op rolletjes loopt en iedereen door kan gaan met het werk en tevreden is. Je hebt met regelmaat contact met de klanten omdat jij het eerste aanspreekpunt bent. Communicatief dien je dus sterk te zijn voor deze functie.

Informatie over de opleiding

Lijkt het werk als commercieel medewerker binnendienst je wel wat? Dan volg je beter eerst een goede opleiding. Wat voor persoon je voor dit werk dient te zijn en wat de functie allemaal inhoudt kun je op de website van Fabius Opleidingen vinden als je bij Commercieel Medewerker Binnendienst kijkt. Daarnaast vind je er ook alle informatie over de opleiding voor deze functie.

Opleiding bestaat uit twee delen

De opleiding zelf bestaat uit twee delen die beide afgesloten worden met een apart examen. Voor het eerste algemene deel heb je geen speciale vooropleiding nodig maar voor het tweede te kunnen volgen heb je deel één met succes afgerond. Kijk voor alle eisen het beste even op de site. Is het misschien toch niet de meest geschikte functie voor jou? Dan zijn er nog tal van andere functies te vinden op administratief gebied waarvoor je een opleiding kunt volgen bij Fabius. Kijk altijd goed wat bij jou past en kies daar een geschikte opleiding bij.