Mediahotspots
Image default
Electronica en Computers

Goedkoopste digitale televisie aanbod met IPTV

Ben jij op zoek naar het goedkoopste IPTV abonnement van internet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met dit IPTV abonnement geniet je namelijk van ontzettend veel kijkplezier. Zo zijn er bijna 6000 video’s on demand te vinden, maar daarnaast ook 10.000 live tv zenders uit de hele wereld. Op deze manier is er dus altijd wel een leuk programma, goede serie of geweldige film te bekijken!

Ben je uitgekeken op je huidige provider omdat het zenderaanbod weer is aangepast, de extra pakketten duurder zijn geworden of omdat je maandelijks teveel kwijt bent? Je kan er dan voor kiezen op zoek te gaan naar een andere provider die wellicht wat goedkoper is, maar ook daar ga je te maken krijgen met extra pakketten die je aan moet schaffen wanneer je bijvoorbeeld extra kinderzenders wilt, of Fox Sports wilt ontvangen. Echter geniet je van het goedkoopste digitale televisie aanbod met IPTV. Met dit abonnement heb je namelijk niet alleen toegang tot alle zenders, films en series die in Nederland beschikbaar zijn, maar geniet je ook nog eens van alle buitenlandse zenders!

Stukken goedkoper televisie kijken!

Wie denkt dat een IPTV abonnement ontzettend duur is, heeft het goed mis. Dit abonnement is namelijk een heel stuk goedkoper dan een abonnement bij een reguliere provider. Waar je daar minimaal €60,- per maand kwijt bent zonder extra pakketten, heb je een IPTV abonnement al voor €30,- voor drie maanden. Uiteraard kun je ook een abonnement nemen voor een halfjaar of een jaar, maar daarnaast is het ook mogelijk dit voor een week af te sluiten. Hierbij geldt natuurlijk wel dat het jaarabonnement verreweg de goedkoopste optie is. Wat je hiervoor krijgt? 6000 Video’s On Demand, meer dan 10.000 live televisiezenders van over de hele wereld en daarnaast de optie om terug te kijken, te pauzeren en op te nemen.

IPTV uitproberen

Wil je graag eens IPTV uitproberen om te kijken of het wel wat voor jou is? Dan zou je ervoor kunnen kiezen een abonnement voor een week te nemen, dit kost je zeven euro. Maar het is ook mogelijk om IPTV voor 18 uur helemaal gratis uit te proberen! Hierbij heb je toegang tot alle zenders, films en series zodat je kunt ervaren hoe IPTV werkt. Na deze 18 uur is het aan jou de keuze een abonnement af te sluiten of niet.

Vragen en bestellen

Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice, via het Whatsapp icoontje dat je op de website ziet. Van maandag tot en met donderdag is de klantenservice bereikbaar van 12:00 tot 19:00 uur en van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 21:00 uur.

Wil je liever direct een IPTV abonnement bestellen? Dan kan dit heel eenvoudig via de website. Onder het abonnement van jouw keuze klik je op bestellen en vult vervolgens alle benodigde gegevens in. Daarna kun je de bestelling voltooien door deze te betalen. Momenteel is dit alleen mogelijk via een Tikkie of met PayPal.

https://www.iptv-bestellen.nl