Mediahotspots
Image default
Woningen

Zorgwoning of recreatiewoning op maat laten bouwen

Zoekt u een bedrijf die unieke gebouwen op maat maakt? Wilt u bijvoorbeeld een zorgwoning of recreatiewoning laten bouwen, maar heeft u specifieke wensen? Schakel dan Blommers Bouwsystemen B.V. in. Dit bedrijf heeft al veel ervaring in het bouwen van bijvoorbeeld garages, ateliers, dierenverblijven, tuinhuizen, bergingen en nog veel meer. Zij zorgen niet zomaar voor een standaard gebouw, maar komen met unieke ontwerpen en stemmen alles af op uw wensen. Wat uw vraag ook is, ze komen altijd met een maatwerk oplossing.

Een aangepaste zorgwoning in uw tuin

Een van de projecten waarvoor u bij deze specialist terecht kunt, is om een zorgwoning te bouwen. Bent u bijvoorbeeld mantelzorger en wilt u dat uw naaste dichtbij woont maar wel een eigen plek heeft? Dan is een zorgwoning de perfecte oplossing. Voor deze woning is geen vergunning nodig en u kunt het daarom gewoon in uw tuin laten bouwen. Omdat het een woonruimte is voor personen die vaak een lichamelijke of psychische aandoening hebben, wordt het woning met diverse aanpassingen. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan Blommers Bouwsystemen B.V. Zij zorgen ervoor dat de woning volledig aansluit op uw wensen.

Creëer een rustige plek met een recreatiewoning

Een ander populair project waar steeds meer mensen mee bezig zijn, is om een recreatiewoning te bouwen. Op deze manier heeft u een plek waar u zich kunt terugtrekken in het weekend of in de vakanties om van uw rust te genieten. Bij deze specialist kunt u een recreatiewoning laten bouwen in hout, steen of beton. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse gevelbekledingen. Kortom, ook deze woning kunt u laten bouwen op basis van uw wensen.

Bespreek uw wensen met deze specialist

Wilt u ook een zorgwoning of recreatiewoning laten bouwen door dit bedrijf? Neem dan contact op met Blommers Bouwsystemen B.V. en bespreek uw wensen. Samen met u kijken ze naar de mogelijkheden en gaan voor u aan de slag. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan de reeds gerealiseerde projecten op hun website.