Mediahotspots
Image default
Woningen

Vind de perfecte houten vloeren voor uw woning in Limburg

Houdt u van de rustieke en warme look die hout met zich meebrengt? Dan kunt u gegarandeerd uw hart ophalen bij Biggelaar Parket. Dit bedrijf realiseert houten vloeren en plaatst deze in de omgeving van Limburg en Nijmegen. Met meer dan 60 jaar ervaring mochten ze reeds honderden klanten blij maken met een prachtige houten vloer, al dan niet op maat geproduceerd. Wordt u de volgende tevreden klant?

Combineer uw vloeren met vloerverwarming

De firma is een gewaardeerd speler in de vloerenmarkt. Naast parket- en plankvloeren kunt u bij hen ook terecht voor het produceren en plaatsen van pvc- en laminaatvloeren. Voor welk materiaal u ook kiest, u bent te allen tijde verzekerd van een schitterend eindresultaat. Een houten vloer past zowel bij een moderne, klassieke als industriële stijl en alles daartussen. De kleuren, afwerkingen en uitvoeringen zijn eindeloos. Alle houten vloeren die ze plaatsen in woningen in onder meer Limburg en Nijmegen zijn uniek op hun eigen manier en zijn een verrijking voor de gehele woning. Combineer ze met vloerverwarming. Ook hiervoor kunt u een beroep doen op de diensten van Biggelaar Parket, gelegen te Veghel. Ze plaatsen vloerverwarmingen zowel in combinatie als zonder vloeren. Dat kiest u helemaal zelf. Vloerverwarming is een aangename manier van verwarmen en is ideaal voor al wie graag op zijn sokken of blote voeten door het huis loopt.

Ervaar alle voordelen van houten vloeren: maak een afspraak

Wanneer u ervoor kiest om houten vloeren in uw huis of zaak in Nijmegen of Limburg te plaatsen, kiest u ook voor onderhoudsgemak. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en gaan jarenlang mee wanneer ze op de correcte manier verzorgd worden. De specialisten van Biggelaar Parket geven u graag maar informatie omtrent het schoonmaken van uw houten vloeren. Ga langs in hun showroom in Veghel en ontdek de talrijke opties. Geraakt u er niet binnen de openingsuren? Ook dat vormt geen probleem. Contacteer hen via e-mail of via telefoon en maak een persoonlijke afspraak. Ze maken met plezier tijd voor u!