Mediahotspots
Image default
Woningen

Uw appartement verhuren aan expats in Amsterdam en omgeving

Als u een appartement heeft in Amsterdam of omliggende gemeenten, dan kunt u overwegen deze te verhuren aan expats. Expats zijn buitenlanders die naar Nederland verhuizen om hier te komen werken en (inter)nationale bedrijven en ook de expats zelf hebben dan een goede woning nodig. Haagen & Partners is dan de verhuurmakelaar om contact mee op te nemen, want zij hebben al bijna 30 jaar ervaring met het verhuren van accommodaties aan expats in Amsterdam en omgeving. Verhuur uw appartement via hen en u profiteert van deze ervaring en het grote netwerk aan contacten dat daarbij hoort.

Wat doet deze specialist?

Deze verhuurmakelaar bestaat al sinds 1993 en heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen en adviseren bij het verhuren van woningen aan expats in Amsterdam, maar ook in de omliggende gemeenten. Dit is de tussenpersoon die u helpt een betrouwbare en nette huurder te vinden voor uw appartement uit de expat community van onze hoofdstad. Met het uitgebreide netwerk dat ze hebben opgebouwd in het bedrijfsleven van Amsterdam en met de kennis en ervaring die ze hebben in deze specifieke markt, weet u zeker dat uw appartement snel kunt verhuren aan expats die in Amsterdam komen werken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Uiteraard is Haagen & Partners aangesloten bij alle belangrijke organisaties, zoals de VGM, de NVM en de Vereniging van Verhuurmakelaars. Via hen heeft u de optie om uw woning gemeubileerd aan te bieden, omdat expats vaak geen meubilair mee kunnen of willen nemen. Gestoffeerd verhuren aan expats in Amsterdam via deze verhuurmakelaar is uiteraard ook een optie. Het voordeel van verhuren aan expats is dat het bedrijf vaak de huur betaalt en dat er een professional in uw appartement komt te wonen. Gebruik deze verhuurmakelaar en u krijgt een nette en verantwoordelijke huurder en de huur is altijd netjes op tijd, dat zijn de zekerheden bij deze specialisten.

https://haagen-partners.nl/