Mediahotspots
Image default
Mode en Kleding

Promotiekleding bedrukken

Waar is promotiekleding voor?

Promotiekleding is de perfecte manier om uw bedrijf en boodschap extra te laten zien. Promotiekleding kunt u dragen om een gemeenschappelijk gevoel te uiten of gebruik de promotiekleding als presentje.

Promotie

Promotie is het onder de aandacht brengen van uw bedrijf of een nieuw product, met als doel de omzet verhogen. Een voorbeeld van promotie is prijsverlaging van een product door deze vorm van promotie krijgt het product een tijdelijke meerwaarde. andere voorbeelden van promotievormen zijn kortingsbonnen, kleding spaaracties en prijsvragen. Promotie is ook het bereiken van een hoger niveau in een rangorde. Promotie kan je ook omschrijven als alle activiteiten die tot doel hebben de verkoop te bevorderen.

Marketingmix

Promotie vormt samen met communicatie bovendien de vierde P van de detailhandelmix. De 4 P’s van de marketingmix zijn Product, Prijs, Promotie en Plaats. Tegenwoordig wordt er ook over een vijfde P gesproken, de P voor Personeel dit is voornamelijk van toepassing bij dienstverlenende bedrijven. Bij de vijfde P gaat het erom dat het personeel goed is opgeleid en dat het personeel vriendelijk is. Bij product hoort, functionaliteit, kwaliteit, merk, styling, onderhoud, accessoires en service. Bij prijs hoort, prijsstelling, adviesprijs, kortingen en bundelen. Bij promotie hoort  reclame, verkooporganisatie, PR & publiciteit en sales promotie. Bij plaats hoort distributiekanaal, marktdekking, voorraadbeheer en transport & logistiek.

Wat kunnen wij voor u doen met promotiekleding

Wij kunnen promotiekleding voor u bedrukken. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of slogan bij ons op uw promotiekleding bedrukken.  Dit doen wij doormiddel van zeefdruk, Sanflex en Sanflex Work, Borduren en Digitale druk. Samen met u komen we tot de beste overeenkomst en het beste resultaat voor uw budget.

Welke techniek wordt er gebruikt

Bij zeefdruk kunnen wij alle soorten textiel van uw gekozen promotiekleding bedrukken. Wij werken met een fantastische automaat die kwalitatief alle kleuren tot leven brengt.

Sanflex of Sanflex Work is super geschikt voor kleine oplages en herhaling bestellingen. Wij kunnen ook de logo’s op voorraad voor u houden. Door middel van verhitting wordt uw logo op uw promotiekleding bedrukt.

Borduren is uitermate geschikt voor textiel met grovere structuur. Wij gebruiken de beste garens alle soorten textiel kunnen worden borduurt. Er moet éénmalig een borduurkaart worden gemaakt voor uw logo of eigen ontwerp.

Digitale druk is geschikt voor kleine oplages en mogelijk waar katoen het grootste bestandsdeel is. Met deze techniek kunnen kleuren prints/foto’s ook met kleine details van hoge kwaliteit op u promotiekleding bedrukt worden.

http://www.shirtsenzo.nl/promotiekleding/