Mediahotspots
Image default
Gezondheid

Soorten rimpelbehandelingen

Het komt meer en meer voor dat mensen voor een rimpelbehandeling kiezen waarbij ze gaan voor   injectables met botox of fillers om zo vervolgens bijvoorbeeld hun fronsrimpel verwijderen. Ook mannen ondergaan meer en meer een behandeling  voor rimpels kwijt te krijgen.  De meeste gedane behandeling om rimpels weg te krijgen is zonder twijfel rimpelbehandeling met injectables met botox en fillers. Veel mensen staan niet stil  uit welke alternatieven ze ook nog kunnen kiezen indien ze rimpels willen weg werken.  De eerste methode is Lipofilling en de 2de methode is Thermage.

Bij lipofilling maakt men niet gebruik van externe  botox of filler producten maar men maakt alleen gebruik van het eigen overtollig lichaamsvet. Deze wordt weg gehaald op 1 plaats en vervolgens  terug  op de desbetreffende plaats aan toegevoegd. Voor deze behandeling komt er altijd een liposuctie bij kijken.  Deze behandeling is het beste indien je wilt dat je gezicht meer contouren en volume verkrijgt.  De reden dat mensen sneller voor deze  behandeling kiezen is  dat men geen gebruikt maakt van stoffen zoals botox en fillers maar alleen van stoffen uit je eigen lichaam.  Lipofilling werkt het zelfde als fillers en men maakt gebruik van  geen andere stoffen maar toch is de populariteit van deze behandeling altijd beperkt gebleven.

 De 2 de manier om je rimpels weg te werken is de Thermage behandeling en is niet echte te vergelijk met een lipofilling, botox behandeling of filler behandeling maar kan meer vergeleken worden met facelift. Het is als het ware een mini facelift  maar dan zonder  het snijwerk in je gezicht, dus geen operatie. Dit zorgt er dus voor dat je geen schrik moet hebben om  littekens over te houden aan deze operatie.   Indien je toch liever een botox Rotterdam behandeling wil ondergaan kan je altijd bij het de kliniek Faceland terecht.

http://injectableklinieken.nl/nl/