Mediahotspots
Image default
Aanbiedingen

House of Crete: De Beste Olijfolie van de Wereld

Een Erfgoed van Generaties: Olijfolie uit Eeuwenoude Bomen

Bij House of Crete gaat het niet alleen om olijfolie; het is een eerbetoon aan de geschiedenis, de natuur en de ambachtelijke tradities van Kreta. Onze olijfolie wordt geproduceerd volgens eeuwenoude tradities in de regio Episkopi, waar de familie Stavros al generaties lang olijfolie maakt. De olijfbomen groeien op vulkanische ondergrond met een kalklaag, en het mediterrane klimaat met veel zon en zee draagt bij aan de unieke smaak.

Olijfolie Manolakis: Goud Bekroond en Gezond

Olijfolie Manolakis is niet zomaar een olijfolie; het is bekroond met goud. Het ontstaat uit de zorgvuldige selectie van olijven van eeuwenoude bomen, gedijend in de vulkanische grond rond het betoverende Meer van Kournas bij Episkopi, Rethymnon. De gouden award in Athene benadrukt de buitengewone kwaliteit van deze Kretenzische delicatesse. Niet alleen smaakvol, maar ook gezond!

Van Boom tot Fles: Traceerbaarheid en Authenticiteit

Onze olijfolie wordt volgens traditionele methoden vervaardigd, met respect voor eeuwenoude technieken. Elke fles olijfolie die onze boerderij verlaat, vertelt het verhaal van de bomen waaruit het is geperst. Bij House of Crete geloven we in volledige transparantie en traceerbaarheid. Door te vertrouwen op natuurlijke methoden van landbouw behouden we niet alleen de integriteit van de olijven, maar koesteren we ook de biodiversiteit van het lokale ecosysteem.

Een Puur Geschenk van Kreta

Onze olijfolie is meer dan een culinair genot; het is een eerbetoon aan de geschiedenis, de natuur en de ambachtelijke tradities van Kreta. Met eeuwenoude bomen, een pesticidevrije benadering en volledige traceerbaarheid, brengen we een puur geschenk van Kreta naar uw tafel. Proef de essentie van authenticiteit, traceerbaarheid en exclusiviteit met onze unieke selectie! 🌿🍽️

 


Meer weten over onze olijfolie? Bezoek House of Crete en ontdek de hoogste kwaliteit Extra Vierge olijfolie ter wereld!

https://www.houseofcrete.nl