Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Personeelsfeest organiseren

Het organiseren van een personeelsfeest kan een flinke uitdaging zijn. Een personeelsfeest is het perfecte moment om jouw personeel te bedanken voor hun inzet. Dit wil je ook laten zien op het feest. Wanneer je hier tijd en energie insteekt, dan zal dat zeer gewaardeerd worden. Op zoek naar andere tips voor het organiseren van een personeelsfeest? Lees dan snel verder.

Kies een thema

Een thema zorgt altijd voor meer sfeer op een feest. Daarnaast zorgt een thema er ook voor dat er al weken van tevoren wordt gesproken over het personeelsfeest. Wat wordt het thema dit jaar? Heb jij al een outfit voor het personeelsfeest? Een thema zorgt dus niet alleen voor sfeer op het feest zelf, maar ook voor een hoop voorpret.

Activiteiten

Een personeelsfeest is niet compleet zonder activiteiten. Denk hier goed over na. Je wil dat iedereen kan meedoen aan de activiteiten. Organiseer je het feest alleen voor jouw personeel of ook voor hun partners en kinderen? Neem dit ook mee bij het kiezen van het thema. Belangrijk is dat het feest een leuke herinnering wordt. Herinneringen moeten uiteraard worden vastgelegd. Een van de manieren om dit te doen is door het inhuren van een photobooth.

Tv huren

Er zijn ontzettend veel activiteiten te bedenken waar je een scherm voor nodig hebt. Een tv huren is hiervoor de perfecte oplossing. Je kunt een tv huren voor het houden van een Mario Kart toernooi of het geven van een presentatie. Daarnaast kun je ook een tv huren voor het laten afspelen van een slideshow met de mooiste momenten van afgelopen jaar. Op deze manier zorg je meteen voor wat gesprekonderwerpen.

Locatie

Bedenk goed of je het feest gaat organiseren op jullie eigen locatie of een externe locatie. Ga na of je genoeg ruimte hebt voor een feest. Huur je catering in of kan dit op een externe locatie meteen geregeld worden. Een feest zonder muziek is natuurlijk geen feest. Ook hiermee moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een locatie. Huur een dj in of maak zelf een playlist. Houdt hierbij natuurlijk rekening met het thema van het feest.