Mediahotspots
Image default
Hobby en vrije tijd

Het smerige spelletje Bean Boozled verovert Nederland

Heb jij al van de Jelly Bean Boozled Challenge gehoord? In dit artikel laten we zien hoe het spel werkt en waarom het spel zo enorm populair is geworden in Nederland.

Voordat ik begin, even een vraag. Komen de Jelly Beans jou bekend voor uit een bepaalde film? Denk nog maar even over deze vraag na. Aan het eind van de artikel lees je welke film ik bedoel. Wellicht weet je het antwoord nu al of schiet het je te binnen tijdens het lezen van dit artikel. Tot die tijd laat ik je nog even nadenken.

De Jelly Bean Boozled Challenge

De Jelly Bean Boozled Challenge is een gezelschapsspel voor de hele familie. In het spel zitten een aantal hele speciale Jelly Beans. Het lijken normale Jelly Beans maar schijn bedriegt. Deze verrassend smerige Jelly Beans zorgen voor enorm veel lol maar ook voor heel veel kotsneigingen. In het spel zit een draaischijf met 10 verschillende kleuren Jelly Beans met allemaal andere smaken. Naast 10 normale smaken zitten er ook 10 hele vieze smaken tussen en het verschil is ECHT NIET te zien. De bedoeling is dat je aan de draaischijf draait en op een bepaalde kleur uitkomt. Wanneer je bijvoorbeeld op geel uitkomt, is het de bedoeling dat je een gele Jelly Bean opeet. Klinkt niet gek toch? De verrassing zit in het feit dat je niet weet welke smaak je in je mond stopt. De Jelly Bean kan bijvoorbeeld smaken naar Tutti-frutti maar ook naar stinkende sokken. Of je pakt een Jelly Bean met een perzik smaak maar dit kan ook heel goed een kotssmaak zijn. En je MOET de Jelly Bean opeten, anders heb je verloren. Dit spel zorgt dan ook voor enorm veel hilarische momenten.

Welke lekkere en vieze smaken kun je verwachten bij de Bean Boozled Challenge?

Zoals je al wel begrepen hebt, gaat het allemaal om de smaken. Onderstaande smaken kun je onder andere verwachten.

Buttered Popcorn or Rotten Egg
Beboterde popcorn of rotte eieren?

Berry Blue or Toothpaste
Blauwe bes of tandpasta?

Peach or Barf
Perzik of kots?

Chocolate Pudding or Canned Dog Food
Chocolade pudding of hondenvoer in blik?

Juicy Pear or Booger
Sappige peer of snotjes?

Caramel Corn or Moldy Cheese
Popcorn met karamel of muffe kaas?

Coconut or Baby Wipes
Kokosnoot of babydoekjes?

Licorice or Skunk Spray
Drop of Skunk Spray?

Weet je inmiddels al in welke film de Jelly Beans voorkomen? Juist, in de Harry Potter serie. Dat is waarschijnlijk ook een van de redenen dat het spel zo enorm populair is geworden. Daarnaast is het spel natuurlijk ook erg leuk om te spelen. Wie wil zijn/haar vriend of vriendin nou niet een Jelly Bean op zien eten die naar kots smaakt?

De Jelly Bean Boozled Challenge kopen?

Durf jij, na het lezen van dit artikel, de uitdaging aan? Op de website Bean-boozled.nl kun je dit enorm smerige spelletje Bean Boozled kopen. Wees er wel snel bij want het spelletje is razend populair en vaak weer binnen no time uitverkocht. Het spel kost normaal gesproken € 14,99 via deze website maar is momenteel in de aanbieding voor € 11,99. Veel plezier en heel veel succes!

http://mijnsnoepwinkeltje.nl/

Gerelateerde artikelen

Speeddating ervaring opdoen via www.speeddating-belgie.be

Speeddating Gent zorgt voor een onvergetelijke uitstap!

Waarom kun je het beste op voorhand je tickets voor een concert weten te bemachtigen? Lees nu