Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Grohe Grohtherm 1000 New

Thermostaatkranen van Grohe zijn populair voor het gebruik in de douche of bij het bad. Pluspunten zoals extra veiligheid en de vertrouwde Grohe duurzaamheid die tegelijkertijd ook veel comfort handhaven. Ook de unieke vormgeving maakt de thermostaatkraan Grohtherm 1000 New tot een kraan voor de douche- en bad omgeving die enorm bijdraagt aan de impressie van het interieur in de badkamer. De Grohtherm 1000 New van Grohe is daarvoor volledig aangepakt om daadwerkelijk tot een nieuw design te komen dat zich duidelijk zou onderscheiden van de gangbare ontwerpen voor een bad- of douchethermostaat.

Pluspunten Grohe thermostaatkraan

In termen van duurzaamheid biedt de Grohtherm 1000 New een aantal nieuwe pluspunten. De hendel om de volumeregelaar is een EcoButton waarmee het waterverbruik van de douchethermostaat met ongeveer 50% kan worden verminderd. Daarnaast is in de thermostatische badmengkraan de AquadimmerEco geïntegreerd, een waterbesparende switch die ervoor zorgt dat  ook bij de badkraan deze waterreductie plaatsvindt als u de switch naar handdouche omstelt. Maar bovenal biedt Grohtherm 1000 New de unieke voordelen van de Grohe TurboStat technologie. Het maakt een precieze en directe regeling van de watertemperatuur mogelijk zodat er geen energie wordt verspild in het vinden van de gewenste temperatuur. Voor het op de achtergrond handhaven van de ingestelde temperatuur zorgt de thermostaatkraan helemaal zelf, door deze continu bij te stellen tijdens het gebruik zodat niets het doucheplezier kan aantasten.

Ook als inbouwkraan verkrijgbaar

Grohtherm 1000 New is ook beschikbaar in een complete inbouwlijn voor bad en douche en als  centrale thermostaatkraan met een en afsluitklep. Deze producten zijn eveneens voorzien van stevige metalen handgrepen, hebben de Aqua Dimmer functie, de veilige stopknop en de douche of bad variant met de EcoButton. Dankzij QuickFix laat zich de chromen afdekplaat erg eenvoudig monteren tijdens de installatie die dus in een mum van tijd kan plaatsvinden. Douche- en badthermostaat worden geïnstalleerd met het universele inbouwelement van Grohe, de Rapido T, die een bijzonder veilige en eenvoudige installatie mogelijk maakt.

Voltooiing van het assortiment

Design is nu meer dan ooit aanwezig in de Grohtherm 1000 New serie met de Cosmopolitan M, waarvan het bewezen minimalistisch design door Grohe in de verjonging is behouden. Nieuw zijn de handgrepen gemaakt van hoogwaardig metaal met aan de achterkant een verborgen rand voor een veilige, non-slip bediening. Een kleine verbetering maar wel een merkbare verbetering maar wel typerend voor de kranen van Grohe voor in de badkamer.

http://www.badendesign.nl/grohe

Gerelateerde artikelen

Een boomstamtafel op maat: kiest je voor teak- of eikenhout voor jouw pand in regio Arnhem?

Lichtboxen: industriële lampen met een boodschap

Sfeerverlichting in jouw woning